Cefuroxime axetil antibiotic for pregnant

Helo..mau tnya.. ada ka sini ibu2 yg oernah mkn ubat antibiotik cefuroxime untuk kencing kotor? Bahaya x?

2 Balas

Kalau mmg ubat kna bagi oleh dr ketika awk cek masa awk mengandung selamat lah dimakan tu, sbb dr yg prescribekn ubat tu kan? lain la klu bukan dr yg prescribe, dr bagi ubat tu sbb dia tahu selamat utk ibu hamil.

hi. saya pun makan juga untuk 5 hari. 2 kali juga kena makan sebab batu karang. so far ok je sebab doktor o&g yang prescribe.