sakit mata

assalamualaikum..tumpang tanya..sy hamil 12 mggu..skrg sy sakit mata dh 5hari..doc ade bg ubat antibiotik ubat bengkak dgn titis..soalan sy bleh ke mkn antibiotik dan ubat bengkak(mengantuk) untk kurng kn sakit mata..mekaseh

2 Balas

Masa pergi klinik ambik ubat sis kata tak sis pregnant dekat doktor? Kalau dah kata, boleh la makan. Biasa doktor akan bagi antibiotik yang sesuai untuk ibu mengandung 😄

5y ago

mekaseh yea

Saya g pakar mata dia xd bagi ubat makan...just ubat titis dua jenis sahaja