Doakan saya ❤

Assalamualaikum mommies. Doakan saya yee ? Harini dah seminggu lewat period, check upt dapat double line. Eksaited betul rasanyaa, nampak double line pun dah rasa bahagia. Setelah 1tahun 8bulan ttc. Selalu asyik dapat false line jee. Doakan kalini betul2 ada zuriat kecil dalam rahim ni ?❤

Doakan saya ❤
219 Balas

Alhamdulillah ♥️ Tahniah Sis 🥰

False line tu mcm mana ye ?

😍😍 syoknye. Tahniah dear

Tahniah sis.. Jaga diri elok²😘

Insya Allah sis ada rezeki sis ❤

Tahniah sis..semoga dipermudahkan

Ada tips sis cmne nak hamil... Ttc skrg

5y ago

Amen sis.. 😊itu la xtau ikhtiar cmne lgi ni.. ni pn sy bru try mkn GLa shaklee.. mudahan lekat la bulan ni.. hoho.. tahniah ya sis.. smoga kandungan sihat smpai bsalin 💓

alhamdulillah..thniah sis.. 😘

amin . taniah .. double line😍

Tahniah..doakan sy cepat dpt bby