Zuriat

Happynya tgk mommy2 yg test pregnant naik double line.. Doakan sy juga ye.. ? #ttc

17 Balas

insyaAllah.semoga ada rezeki buat sis..saya pun baru je kawin..dah hampir setahun.bru dapat rezeki ni..saya pun dah berusia...tahun ni 35 nak masuk 36 dah buln 8 nanti..doakan semoga semua baik saja...

Puan...saya cadangkan puan ikhtiar amalkan jamu ratu malaya. Saya amalkan xsampai 1 botol saya dah mengandung. Alhamdulillah. Puan boleh amalkan mega ratu atau royal V. Sekadar cadangan ya puan..

Inshaallah, aamiin aamiin. Semoga ada sinar untuk semuaa yg ttc . Termasuk sy 🌺🌺❤️

inshaAllah.. moga ada rezeki untuk sis dan suami nnt.. jgn putus asa ya bnyk2 bdoa 💕

In shaa allah. Semoga ada rezeki buat sis dan suami dlm masa terdekat ni ❤️

samalah..semoga kita pon ada rezeki cepat2 pregnant jgk tahun 2020 nie..🤗

Good luck mom sya pun TTC hampir 5yr tuk 2nd bby...syukur skrg 11weeks

Smoga sis ada rezeki xlama lagi utk dpt baby.. Hehehe Amin😘

Insyallah.. Ada tu.. Semoga sis diberi rezeki anak.. Amin