Doakan saya ❤

Assalamualaikum mommies. Doakan saya yee ? Harini dah seminggu lewat period, check upt dapat double line. Eksaited betul rasanyaa, nampak double line pun dah rasa bahagia. Setelah 1tahun 8bulan ttc. Selalu asyik dapat false line jee. Doakan kalini betul2 ada zuriat kecil dalam rahim ni ?❤

Doakan saya ❤
219 Balas

Amin.. Tahniah y sis.. Mudah2an dipermudahkn sgla urusan amin...

Bestnya 👏👏 tahniah .. semoga d permudahkn sgla urusan sis..

Alhamdulillah. In sha allah semoga dipermudahkan Allah swt ❤️

Jangan stress2..makan asid folic tu klu doc bagi..jaga pmakanan

Alhmdulillah .tahniah sis..mg d pmudahkn segalanya..aamiin

syukurla tahniah puan , saya pun dapat rezeki 2020 ni 🥰

Alhamdulillah.. tahniah Semoga dipermudahkan segala Nya

Alhamdulillah. InsyaAllah ade rezeki sis dxan suami..

Tahniah awk..doakan untuk kami juga ye😊

Tahniah smoga dlm lindungan allh selalu 🤲YRA💕