Banyakkan susu badan

Assalamualaikum mommies, boleh tak nak tahu boleh ke susu badan banyak semula if kita dah stop susukan baby selama 6 bulan? Susu badan masih ada tapi sikit sangat sangat 1 oz pun tak sampai.

4 Balas

boleh . buat power pumping . n 2 jam skli pam je even tak byk kuar . stimulate kn susu bdn . jgn lupa pkai nipple krim . elakkn luka sewaktu pump . at least 2 minggu kene betul² fokus. baru susu akn ada .

Insha allah boleh semoga dipermudahkan urusan. Boleh buat power pumping atau try bagi dia df nak tak. Sbb nak dptkan ransangan dari baby tu

Boleh try power pumping. Join fb group happy breastfeeding malaysia, banyak kes macam puan ni & dah berjaya kat sana😊

Boleh..