Tips banyakkan air susu badan

Sesiapa boleh share tips banyakkan air susu badan tak? Since anak kena jaundice, saya terpaksa bagi bf dan susu fm secara selang². Sampai susu dah tak pernah nak bengkak, susu pun drop. Anak nak menyusu badan tapi tak puas, jadi terpaksa bagi susu fm. Sekarang jaundice anak dah normal. Saya ingat nak stop bagi susu fm dah.#firstmom #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Kerapkan susu/ pam / marmet max. 3 jam sekali. Teruskan skin to skin bonding dgn anak penuh kasih sayang. Minum air kosong secukupnya. Kena tenang dan happy selalu. All the best. U can do it 👍👍👍🤱💪💪💪