Amalan tambahkan susu badan

Ada tak mommy sini boleh suggest amalan/supplement atau apa saja untuk tambah susu badan? Susu badan drop dah ni. Sekali pump dpt 1 oz jak. Kadang tak sampai 1 oz pun

6 Balas

check balik corong ok tak, saiz betul ? lepas pam dada rasa ringan tak kalau tak maksudnya susu belum hbis kluar. cuba marmet susu memancut tak kalau masih memancut susu belum kluar hbis lg. lepastu kalau semua yg saya ckp takde masalah, semak balik awk stress ke ? kalau stress kurangkan stress awk dulu, kerapkan nyusukan anak bila kat rumah.

Boleh ikut petua makan ulam jantung pisang. Petua org tua2. Insyallah berkesan. Lagi satu boleh beli booster yg gunakan bahan2 yg organik macam kurma. Boleh beli di shopee. Sila rujuk gambar

Try minum air horlick, nestum sy amalkan yg tu alhamdulillAh susu bnykk.. ckup jam ank x menyusu kna perah.. skali perah dpat 3oz keatas

lacta anmum bgs jugak ..boleh lebihkan air supaya tak manis atau kurangkan 1 scoop

puan blh beli lactation jelly untk tmbah susu bdan Cuba cei di online

cuba mkn buah prune