Banyakkan susu badan

Saya nak tanya macam mana nk banyakkan susu badan semula sebab saya bekerja dah stop bagi susu badan & bagi susu anak susu formula. Tapi sekarang nk bagi susu badan semula. Dah pam banyak kali tapi masih keluar sikit shj. Boleh sharekan cara macam mana tak?

4 Balas

power pumping dan minum homemade milkbooster. rebus segenggam kurma merah, segenggam goji berries dan segenggam longan kering bersama 1 liter air selama 30 minit hingga sejam. puan juga boleh makan bahan² rebusan tu sekali. saya amalkan selama 2 minggu. Alhamdulillah susu memang meriah sampai leaking kalau lambat pam.

saya amalkan makan sup betik muda.. alhamdulillah susu banyak.. cuma kena mkn sllu.. klu lma x mkn sup tu susu pun pndai kurang.. kkdg trpksa bg susu fm

mkn buah durian je. hihihi. sy susu drop haritu bila mkn durian ptg, mlm tu pehh terus melimpah. basah habis baju.

Banyakkan skin to skin dengan baby atau search teknik power pumping