Morning Sickness Pada Waktu Malam

Assalamualaikum mommies..ada tak dekat sini macam saya..Morning Sickness start waktu maghrib sampai tengahmalam..pelik bebenor ?

145 Balas

Dia nama ja morning sickness.. tp muntah bolei anytime.. so klau mlm msih disbut morning sickness.. english mmg pelik skit..😅

.. heheh.. saya masih awal trimester, semua... morning, noon time, evening, lewat malam, awal pagi.. ade je sickness😂😂😂

Sy bila2 akan kena.. wktu tidur pun bole kena, sbb makan ubat dgn perut yg sgt kosong.. kdg rasa teruk tapi rasanya x la jga..

Jgn risau saya pun mcm tu..lps asar je besiap sedia lah..sampai ke subuh plak tu..tejaga 2..3 pagi pun blh muntah..alahaiii

noght sickness dr 6w-16w.. pagi sihat.. lps maghrib br sakit kepala muntah2.. skrg dah 19w alhmdulillah lega xde muntah dah

Wa'alaykumussalam. Sama macam sy. Siang okay, start maghrib lemah semacam. Berbeza betul dengan first pregnancy

waalaikumussalam. normal dear.. saya selalu macam tu. time nak tido tu laa. mual laa, muntah laa, lapar laa.. hihi.

Sy kena start tengah hari smpai ptg.. Bukan morning sickness dah ni... Husband sy ckp afternoon sickness 🤣🤣🤣

nornal sis.. saya pernah alami apa yang sis alami, try gosok minyak kayu putih kat bahagian bawah hidung, dan tengkuk

Samelaaaa saya awl2 dulu mmg sebu je nak muntahh malass bagai...masuk 11week lg lemau jd pening2 xlarat bdn lemah2