Morning sickness

Hye mommies boleh share bila start morning sickness and sampai bila ? And apa tanda morning sickness yang korang hadap ? #1stimemom

4 Balas

Saya nak masuk 6 minggu terus mual mual. Tak suka bau goreng goreng. Perut macam gastrik je. Rasa masam teramat dalam perut. Takda selera. Sometimes makan muntah.

Same as you, 1st pregnancy here 😬 Alhamdulillah, since day 1st tahu pregnant until now (13 weeks), saya takda morning sickness & muntah2 bila makan atau minum.

skrng 11w still ade... posa posa ni xlalu mkn lg lg nasi huhuhu moga dipermudahkan aminsss ..cptla berlalukan....insyallah...

saya 5w 4d..loya and muntah2..sgt sensitive dgn bau..rasa penat je..mkn pown xselera...