RECOMMENDED NAPPY CREAM FOR BABY

Assalamualaikum & hi mom to be dan mommies ??? Seha nak share nappy cream yang bagus sangat2. ‼️‼️ SERIUSLY ??? Sudocrem memang terbaik. Seha memang tak guna yang lain. Sesuai untuk baby dan orang dewasa tau ? Seha dah guna Sudocrem ni sejak baby seha berumur 4 hari. Waktu tu baby Seha ruam susu di muka. Berbiji2 merah tau. Dah macam jerawat putih2. Dan kulit semakin kasar. Sian dekat baby... Seha masa tu guna nappy rash lain. Memang tak ada kesan langsung. Semakin banyak pulak ruam kat muka. Dari pipi ke dahi. Huhu... So Seha baca di group ibu2 ada akak2 yang experience suggest sudocrem. So Seha try la Sudocrem ni. Dalam masa 30minit sahaja. Merah2 ruam dekat muka baby dah hilang. Ya Allah bersyukur sangat2. Bukan setakat muka ja. If baby seha ada ruam dekat bahagian area kemaluan or punggung pun Seha apply. Memang mujarab dan berkesan ? Sekarang baby Seha dah 9m. Still pakai Sudocrem. Tiap2 hari Seha letak di muka baby Seha macam day cream gitu. Kiki?? Dan umi dia juga tumpang pakai juga if ada mana2 yg gatal. ?? So Sudocrem ni mommies2 boleh beli di farmasi ya ? Semoga membantu mom to be dan mommies yang anak ada masalah ruam susu dan lain2 ? #sudocrem #recommendednappycream

RECOMMENDED NAPPY CREAM FOR BABY
35 Balas

Alolo comelnya ank awk sis.. Da sihat tue yg senyum je baby... 😘Boleh tahu x hrga brpa tue snng nk bajet msukn dlm list nnti..??

4y ago

Yg 60 gram dlm RM15. Saya guna dr anak baru lahir sampai sekarang dah nak masuk 4 Bulan still x abis lagi