Berpantang

Assalamualaikum. Maaf.. sy nak tanya ada tak sapa2 kat sini yg berpantang sendirian hanya suami je yg jadi pembantu semasa proses berpantang?? If ada.. boleh tak akak2 yg dah pernah berpantang sendiri sharing2 pengalaman masing2 ?.. rajin bertanya tak salahkan ?.. sy ni bakal2 bersalin anak pertama..InshaaAllah ❤️.

2 Balas

Pgi2 sblm g kja, husb akn bakar btu tungku,pnaskn air n ltk dlm baldi dlm bilik air skli dgn daun herba. Air pns utk thermos pn pgi2 dia tkr bru. N sbb sya tk brni nk bg mndikn bby sbb bby terlalu lmbik lg(sbv mmg dr sblm kwin rsau nk pgg bby) so husb mndikn dia dlm pkul 8 mcm tu, sbb dia msk kja pkul 9

5y ago

Sya bli yg dah pack siap brand tanamera pnyaaa. Dia mcm uncang teh. Bidan pnh bg daun, tp tk ssuai dgn sya, jd gtal2