berpantang kali pertama

Hello mami2 .. Sy xlama lg nak bersalin tp stress pikir mcm mna nak pantang ni.. Sy orang Sabah tp berpantang dekat johor Dan sendirian.. Sy baby pertama xda pengalaman nak berpantang.. Ada yg bole bagi pendapat tak apa ubat ubatan atau herba yg perlu masa berpantang?

1 Balas

Sy ad share pglaman brpntang sndri kt wall post. Bolei bca. Ubat2an hospital jgn tggal bila kluar wad nty. Nty dibagi. Nurse dtg rumah minta ubat lawaskan pmbuangan