berpantang

hai & assalam , nak tanya. pengalaman ibu2 berpantang macam mana? dengan ibu sendiri atau dengan mak mertua atau sendirian? ada mengalami kesukaran tak? mana yang terbaik untuk kita? maaf bertanya, ni kandungan pertama saya . saya jadi banyak fikir pasal nak berpantang kat mana . buat saya kusut. ?

1 Balas

Bpntg dgn ibu sdri..alhamdullilah ok je

4y ago

Tak pe, klu mertua awk ok dan awk selesa nk bpntang dgn mertua ok je.. yg pnting masa pntg awk selesa n xsegan nk mntk tlg.. sy doakan awk dprmudh kn..