Taknak makan

Assalamualaikum, maaf saya nak bertanya anak saya skrg dh 9bulan+. Harini die reject nasi, tapi kite bg makanan lain dia ok je makan, cumanya nasi je dia taknak. Saya cuba bg roti gardenia celup dengan susu dutch lady dia makan banyk 2/3 keping dia makan, so saya nak tanye ok ke klau makan macam tu? terima kasih ye respond soklan saye

4 Balas

ank nak tukar selera tu... ok je kalau dia nak makan jnji dia makan jgn dia tak makan lngsung yg tu kita akan rs risau sbb effect pd berat bdn..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

ok je. die pon mcm kite kekdg nk tukar selera.

susu ducth lady kotak yg ada perisa ke awak?

2y ago

kalau full cream biasa xpe awak. mgkin baby dah jemu nk mkn nasi tu. hee🙈

tukar selera la tu