Sakit belah kiri ketika 9w

Assalamualaikum ibu2, sy nak bertanya ada sesiapa yg ada fibroid ketika pregnant dan sakit. Sy mmg selalu sakit belah kiri dari sebelum pregnant lagi. Sbb ada fibroid. Tapi bila dah pregnant ni makin sakit pulak. Sampai kena tempek koyok. Tapi sakit nye mild je la tapi kerap. Ada yg pernah mengalami?

1 Balas

btter elakk pakai koyok time prgnt ni. kalo sakit yg ganggu aktvti harian prgi je cek kt klinik dlu