Sakit pinggang

Normal je kan 10 minggu pregnant rasa sakit dekat pinggang. Tapi belah kiri je sakit

7 Balas

Sy ingt sy sorang je 😂 sy ni hampir setiap hari sakit pinggang Sakit kaki . Ni dah masuk 13minggu pun sakit pinggang juga kalau banyak jalan .

Sama saya pun sekarang nak masuk 12 weeks, since masuk bulan ke 2 sakit pinggang belah kiri. Nak gerak pun nak menangis meraung rasa sakitnya 🫣

1y ago

sis rse sakit yg macam mana ya? saya pun nk masuk 12 weeks. rasa sakit mcm terseliuh pinggang. saya ingtkan sebab mmng pinggang saya terseliuh. bila turun tangga kdng2 terpeleot pinggang. saya ingtkan bkn sbb pregnant. sy ingtkan sbb saya salah tidur.

Saya sakit kanan waktu dlm awal sampai dalam 10 mggu. Skrg 12 minggu tiba2 hilang plak sakit tu.. Ganti dengan pening kepala hari2…

1y ago

sama laa. sekrg dh 10 week makin menjadi2 sakit pinggng belah kanan nyee

Saya 9week sakit pinggang after working . Padahal keje office duduk je 😂 balik keje sakit pinggang tak leh nak cakap ..

Saya pon rasa sakit pinggang tapi taktahu nk ckap normal ke tak sbb saya pon first time pregnant. And saya ada fibroid huhu

1y ago

Dah 2 tahun ada fibroid ni, alhamdulillah kecik je. Xsampai 2cm. Tapi bila pregnant ni jdi risau klu dia makin besar sbb hormon kita kan.. setakat ni doc x advice apa sgt, cuma jaga makan sahaja

pinggang belah kiri . cuba cek awk sembelit atau tak... atau kurg minum air...

Normallah time pregnant sakit pinggang , sakit badan tu semua 😌🤗