Sakit atas perut belah kiri

Hi mommies, sy selalu sakit atas perut belah kiri boleh dikatakan bila dah makan, and minum air banyak. Sakit dia macam regangan yg sangat kuat, utk kurangkan sakit sy kena menunduk atau baring meringkuk, sbb pedih sgt dan kena kurangkan berjalan. Ada sesiapa yg mengalami? Bgtau dr, tapi dr kata tu sakit hulu hati, tp sy rasa macam more than that #30weeks

2 Balas

Sama sis. Sy masa 28 weeks dah rasa tapi belah kanan. Dah skrg ni x makan minum pun mmg sentiasa sakit atas perut tu. Sabar jela sampai bersalin nnt

saya pernah kene macam sis masa mengandung anak pertama.. saya kene warded doc scan jumpa batu dalam hempedu