hilang kn demam Kuning..

assalamualaikum ibu² smua ..Nak tnya apa tips nak turun kan kuning bby .. dah cuba mcm² ? tapi masi jg atas 200 ..kecian bby balik² kna ccuk Siapa tahu nak guna apa lgi ??

36 Balas

Saya cuba mandian nuraz

Kerap bagi susu badan

Mndikn dgn air herba China or daun belimbing buluh... Lps tu kerapkn bf biar bby kerap berak ngn kencing, now bby sy bru 3week... Xslh kita mncuba

Klu anak.breastfeeding Ibu try mnum air sengkuang cina sy beli yg minuman tin je hari tu ank sy tgi kuning smp 298 cepat je trun.. Rajin bg dia susu setiap 2jam insyallah trun kalau anak mnum susu fm try bagi lactogen kerap membuang lagi senang trun kuning bby

Sis boleh wasap saya . Sya bantu 0183931943

bg bby minum air anggur hitam..buah anggur tu picit bg keluar air,minumkan kt bby sikit.

5y ago

xde care lain,kena bg minum susu byk².nanti bby yak..lebih baik sebelum pg check kuning tu bg bby yak dulu..