Anak Syurga Ibu ?

Assalamualaikum Ibu2 Semua.. Sy Preg Nk Msuk 32week..tp Allah Lebey Sayangkan Dia.. Dia Dah Jadi Anak Syurga.. ? ? Meninggal Dalam Perot Tp Skrg Sy Masih X Bersalin Atas Sebab Baby Melintang.. Susah Utk Bersalin Normal.. Mohon Doa Ibu2 Doakan Sy D Permudahkan Urusan Bersalin Nanti Dan Doakan Sy Kuat Berpantang Tanpa Baby.. ??

68 Balas

Innalillahiwainnailaihirojiun. ... syurga buatnya anak awak. Semoga Allah permudahkan urusan awak nanti yer. Sabar itu indah. Di sebalik hujan ada pelangi..itu janji Allah. Kita bersangka baik yer.😢

4y ago

Anak syurga 😔 aminnn ya Allah 🤲.. Smge ad sinar pelangi lepas ni..