Anak syurga

salam semua.. sy bru lepas melahirkan anak syurga at 21 weeks & 5 days hari ni..pintu rahim sy terbuka awal (punca maybe rahim sy xkuat tuk tampung baby, tp ni msih dlm siasatan pihak hospital).. sy doakan agar urusan mommies2 dlm ni permudahkan..doakan sy juga diberikan kekuatan tuk hadapi ujian ini... Al-Fatihah tuk anak syurga sy.. ❤️

5 Balas

Al Fatihah untuk anak syurga sis dan suami. Semoga sis dan suami tabah atas ujian ni. Baby dah menanti di pintu Syurga. Selepas hujan pasti ada pelangi.

Awak rasa contraction awal ke sis? .. moga awak kuat dan tabah dgn ujian ini.. 🤲🏻❤️

baby 21 weeks size dia mcm mana sudah.. mf brtanya.. be strong..

11mo ago

xtahu nak describe mcm mane.. tp development baby blm fully la.. mata pun still bersambung

Al-fatihah..kuatkan semangat ya sis

kuatkan semangat ya. God bless You.