Semoga Allah permudahkan urusan saya

Assalamualaikum mummy, saya due sate bulan 5. Boleh x saya mintak doa dari mummy² semua, doakan saya dipermudahkan urusan bersalin nanti. Doakan saya dapat bersalin normal, mana tau ada doa² mummy yang diangkat oleh Allah nanti. Insha Allah 🤲#pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Amin3 semoga awk selamat sehingga bersalin yee doa byk2 usap perut tau jaga diri ☺️

5mo ago

Oo ingtkan anak pertama hehe sbb sy firstmom kak hehehe 🤭 sama mcm akak duet bulan 5 jgk di jngkaan beranak 7/5

sma la sy 22/5

5mo ago

sama dgn sy 23/5... anak no 3..moga dipermudahkan urusan kita