Counting day (16 days left)

Assalamualaikum ibu2, doakan sy semoga d permudahkan bersalin.. sbb due sy dh dekat.. utk anxiety fighter mcm sy ni rasa nervous jg la sbb ni anak kedua sy slpas 7thn.. sbb sblm ni sy family planning then sy stop, plan sdri smpai la terbabas dan dpt la rzki dr tuhan.. alhamdulillah.. sy plan bersalin d rumah sbb sy x mampu bersalin d hospital d sbbkn sy bkn taraf warganegara.. tp sy tawakal dan mohon doa ibu2 smua smga sy dan baby selamat.. terima kasih #countingday

10 Balas

bersalin di rumah? ade bidan/nurse ke? Maaf tnye, tp keadaan awak ok ke utk bsalin kt rumah? ade beberapa kriteria kn (klu ikut mat saleh la).. suami awak pun bkn warganegara ke? Maaf lebih2 plak tnya.. risau... smoga urusan awak dpermudahkan..

1mo ago

InshaaAllah Aamiin 🤲 sis pun semoga d permudahkan persalinan'y nanti. Kitaa hanya mampu tawakkal ja tu lahh jihad kitaa seorg wanita 🥰

Waalaikumsalam, sy pun anxiety fighter, due 28/11 nnti ..semoga dipermudahkn segala urusan awak ya.

moga dipermudahkan bersalin doakan saya pun lagi empat minggu dari sekarang nak masuk due

Klau brsalin di rumah tu mksudnya mcam mna yee bleh tlong jlaskan ke sya tk fham ??🤔

semoga dipermudahkan bersalin nnt dan moga dpt anak yg sihat, pandai dan comel ❤️

2mo ago

terima kasih sis 🥰

Waalaikumsalam… smoga urusan brsalin sis dipermudahkan ..Amin ya rabb🤲

Semoga urusan sis dipermudahkan. Selawat banyak2 ye. Aamiin Ya mujib

semoga semua urusan sis d permudahkan.. amin2..

sy bru 6 minggu and this is my first baby..doakn sy

1mo ago

tq awk...awk tu jge diri tau..sy slalu ade di samping awk

Semoga dipermudahkan segala urusan ya. Aminn