Anak Syurga Ibu ?

Assalamualaikum Ibu2 Semua.. Sy Preg Nk Msuk 32week..tp Allah Lebey Sayangkan Dia.. Dia Dah Jadi Anak Syurga.. ? ? Meninggal Dalam Perot Tp Skrg Sy Masih X Bersalin Atas Sebab Baby Melintang.. Susah Utk Bersalin Normal.. Mohon Doa Ibu2 Doakan Sy D Permudahkan Urusan Bersalin Nanti Dan Doakan Sy Kuat Berpantang Tanpa Baby.. ??

68 Balas

Salam takziah sis. Saya pun ada anak syurga. Saya hamil kembar tapi seorang meninggal dalam perut waktu usia 20 weeks. Sekarang masih jaga kandungan yang hidup. Doakan saya dan baby kuat hingga bersalin 🥺

4y ago

Now dah 24 weeks. Yang meninggal tu doctor tak bagi keluarkan sehingga bersalin. Sebab baby mengecut. Dua dua kembar akan keluar time bersalin nanti cuma hanya 1 nyawa yang hidup.