Buku pink

Assalamualaikum ibu2 semua.. Sy ada soalan, kalau kita dh buka buku pink di klinik swasta, perlu ke kita buka lg buku pink di klinik gov? Sbb ada yg beritahu if nk bersalin di hosp gov, perlu buka buku pink di klinik gov.. Tq ?

6 Balas

Xprlu.aslkn ada buku pink dr swsta

5y ago

Sbb msa sy checkup kt hospitl hritu.. Sy ad tny trus misi kt sna.. Dy ckp blh je.. Aslkn ada buku n semua lengkp mcm buku pink tu.. Jd nnti ppe senang diorng tengok kt buku tu