Pertanyaan untuk Buka buku pink swasta ?

Asalam nk tnye ada x mommy yg buka buku pink swasta untk cek bulan2 dan bersalin gov. Adakah buku pink diterima gov. Adakah gov xtrme. Atau menerima. Sorry sy first mom and xde pengalaman. Kalau blh sy nk buka buku pink swasta di selangor n nak blik bersalin kat gov di kelantan. #ingintahu #bantujawab #SeriusTanya #newmom #firstbaby

2 Balas

Ya, di terima asalkan buku pink awak lengkap. Jadi cari klinik yang khas untuk antenatal checkup. Selalunya klinik yang offer pakej antenatal ni buku pink nya complete. Nak buka buku kat hospital swasta pun boleh. Cousin & kawan saya, buka buku pink di hospital swasta. Bersalin gov.

6mo ago

That's great! Klinik Aurora ni maternity clinic. Pernah survey jugak.

boleh takde masalah.. if rancang bersalin swasta tp terbersalin kat gov pun no hal