Ikan Air Tawar

Assalamualaikum ibu2. Saya tgh hamil 10 minggu. Sekarang tgh mengidam nak makan ikan air tawar. Contohnya macam ikan sebarau, ikan lampan. Boleh ke makan untuk di awal mengandung ni.

2 Balas

Saya selalu makan ikan air tawar.ikan sungai sebab Saya allergic dgn makanan laut.alhamdullilah Saya ok.dah 30 weeks dah.mungkin boleh Tanya doktor

5y ago

Alhamdullilah Saya boleh makan sebab Saya allergic seafood.apa2 refer dgn nurse dulu sebab risau jugak takut badan awak Tak boleh terima ikan keli.

wslm. tak pernah tak blh. knp? ade kesan ke? sy mkn je. sekor ckupla.

5y ago

Ikan keli boleh tak sis.