Anak Gigit Puting Breast

Assalamualaikum ibu2. Nak tanya la. Ada dak anak2 ibu bila dia nak habis menyusu last tu mesti dia gigit puting. Adoii. Sakit dia mmg tak boleh bawak bincang la. Mcm nak lepuk ja. Kadang2 saya mengadu sakit. Anak duk senyum suka lak. Ada gak try picit hidung. Pun sama gigit gak. Mcm tak serik gigit lg. Anak saya dh 1y4m. Ada 4 gigit. N ada lagi 2 gigi belah atas on the way nak tumbuh. Hope nak menyusu sampai 2 tahun. InnShaAllah. Ada dak tips2 bg anak tak gigit puting lagi.huhu. Hrp ada ibu2 dpt berkongsi keperitan eh? ??

Anak Gigit Puting Breast
1 Balas

Wslm.. Sy mmg tak bg dia nyusu.. Jika dia buat prgai.. Kdg2 ksian jgk.. Tp nk mngajar.. Lma2 dia tak kn buat dh..