Ank dh tumbuh gigi & tiap kali myusu dia akan gigit puting, bila kita sakit dia yg nangis any tips..

Gigit puting

3 Balas

picit hidung.. anak saya lasak sangat2.. masa dia tumbuh gigi saya siap2 beli botol susu nak suruh dia minum botol last dah tumbuh gigi dia x gigit pon alhamdulillah rajin acah2 umie dia buat2 nak gigt..x kuat pon gigit pastu dia gelak

picit hidung atau tekap hidung die kat breast kte, nnt die akan lpskn gigitan tu.. klu slalu buat die fhm la yg kte tengah sakit klu buat die lemas mcm tu..

cuit hidung dia masa dia gigit tu