Anak 2 bulan gigit puting

Hi mommies,siapa ada yang ada anak 2bulan suka gigit puting nenen??abg nya dlu tak da nk gigit puting umur mcmni😀..ni babygirl ni suka betul dia gigit..kadang2 tgh2 menyusu dia boleh tarik lepastu cabut..ya Allah sakit nya yang amat . Asyik terjerit je🤣sapa sapa boleh share pnglmn?

1 Balas

anak saya pun kkdg mcm tuh, da la laki . tapi tahan je la, da terbiasa cmtuh. dgn suka tarik nipple sebelah la. tapi paling risau kalau tumbuh gigi mcm mana. tunggu masa jahh ni . 😂 .