makanan

Assalamualaikum ibu2.. n bakal ibu.. nk tanya.. kalau masa pregnant 6,7 weeks ni rasa nak makan yang masam masam je ada apa apa side effect tak?

2 Balas

Saya dulu pun mcm tu jugak nk yg masam2 tapi tak lama sbb teringin je. Pastu cuba ubah kpd yg lebih baik dgn amik kismis. Baik utk minda diri sendiri, baik utk baby😊

W'salam. Makan la sis. Cuma kena berpada2. Sbb awal pregnancy biasanya perut penuh angin. Takut sebu.