Berat badan naik , and doc suruh diet?

Assalamualaikum hye mommies i just want to know if korg pernah experiece mcm i . Tdi i pergi temu janji dgn doc , and dia check berat badan naik 4 kg , last month berat badan i 56kg- this month 60kg dan doc suruh i diet , mlm nie doc suruh puasa smpai besok dia nak check darah gula i ,

1 Balas

Diet x bermaksud kurang makan..tp makan dgn nutrisi yg betul 😊😊😊 sy pun sama...nurse suruh kurangkan makan makanan manis dan karbohidrat seperti biskut dan roti...

5y ago

Thank info