Doc suggested to diet during pregnancy.

Hi, nak tnya how to diet during pregnancy. I asyik lapar all the time. Doc suggested i diet takot complication during giving birth ? I mmg kaki milo and teh tarik. So addictive I just need to drink it everyday. Pls help, tried juicing but searched for some juicing recipe but takot takleh telan pulak. I am now 24weeks approximately ?

1 Balas

makan buah buah sebagai snek.. kalau juice, make sure juice yg blend sendiri.. bukan dah siap. kurangkan mkanan & minuman bergula.. pantang sikit je lagi utk baby & utk puan juga masa bersalin nanti 👍 keep strong & positive ye

5y ago

semoga dipermudahkan 😘 caiyokkk berjuang utk baby 👍 keep strong