Weight

Hi Mommies, just want to share. Today I went to clinic for review. Today 2kali kena ambil darah. And Nurse bg borang permohonan ujian TIBI. This is because berat badan saya menurun. Before pregnant berat badan saya mmg dlm 78-79 kg. On the 1st and 2nd month berat badan naik ke 82kg. Msk bln ke 3 until now back to 79. Nurse kata suspect TIBI. Anyone exprience?

1 Balas

Sy pun berat turun naik tapi xde pula diberi borang check tibi

5y ago

Entah la may be they just nk make sure kot. Sbb Saya ada trauma mkn nasi byk sbb risau perut senak n muntah2. Saya makan sikit je nasi before this. But today Saya cuba mkn nasi dgn quantiti yg byk drpd biasa. Alhamdulillah tak rasa senak n mual2.