Kuning baby

Ada tak cara nk turunkan kuning baby?

2 Balas

Susu kerap sejam sekali. Elak jamu, air herba, bawang putih, halia n lada hitam. Bagi mandi air sirap, air kucai, air buah kanna, air herba tyt, tido pasang lampu. Jangan bedung bby nt wap panas bby xkua. Or bedung separuh je bhgian tgn je.

pengalaman sy kena pstikn ank kerao berak. sbb tu kena kerap susukn dia. pstu wktu siang sy xpkikn dia baju. pkikn pampers, barut then bedungkn. letak dia kt tmpt yg terang yg ada cahaya matahari (bkn direct ya).