petanda ank perempuan

ada tak mommy2 sama mcm sy.. biasa kita dgr klu hamil tak ada selera makan kan.. tp sy berselera je. cuma tak ada selera nk masak🤭.. sblum ni sy slalu masak..pagi2 buat kan sarapan. bwk bekal lah.. sekarang seminggu sekali je kot klu ada. 😬nasib suami faham... dia ckp org tua2 ckp pembawakan baby perempuan ni.. ☺️

2 Balas

Saya pun sama. Takda mood nak masak, first trimester sebab tak boleh bau tumis2 😩 tapi takda mood tu terbawa2 pula sampai trimester berikutnya, selera makan maintain tapi nak masak tu macam takda keinginan.. acane tu 😂 Insyaallah saya dah scan, baby girl 😇 Aamiin 🤲🏻

klu saya tu baby boy... mse pregnant yg girl rajin masak.. yg boy sulung n skang pon scan kata boy jgk... Ya Allah malas btul nk memasak.. suka beli je mkanan😅