cuci lepas gugur 15week

assalamualaikum hai mummy semua maaf saya nk tanya ada x sm mcm saya cuci lps keguguran sakit x...sbb ada yg kata x sakit doktor bg bius..ada kata sakit,?

2 Balas

Saya haritu risau jugak semua orang cakap sakit. Alhamdulillah tak rasa sakit apa pun sebab doktor dah bius bagi kebas, tak sampai 20 minit dah siap. 3 bulan doktor suruh rehat, now alhamdulillah dah pregnant balik. Jangan risau ya. Jangan sedih sedih, Insyaallah ada rezeki lebih baik nanti :)

4y ago

alhamdulillah..terima kasih kata² semangat...saya redha je apa berlaku☺️

Sy buat tak rasa apa pun sis

4y ago

alhamdulillah terima kasih bg semangat👍