scan hospital

Assalamualaikum good morning Next week at Ade checkup dgn pakar,mesti Ade scan sekali..agak2 boleh ke mintak cek gender,,Ade sesiapa Tak time scan kt hospital gomen lepas tu minta cek gender ,ape response doc..dia bgi ke ea..

20 Balas

Boleh jer mommy...sy pn ad tnye doc, tp time tu baby x tunjuk pulak...haha

Tengok atas doc. Dapat doc yg sporting best la dia bagitau sekali. 😄

Nnt tnya la, blh nmpk ke gender baby, sy dulu tnya gtu..doktor ok je

Waalaikummusalam.. Boleh cuba tanya, kata teringin nk tahu gender

Boleh je mintak, sy pernah mintak tgk gender baby. Blh je

Walaikumsalam boleh je, minta doktor tgok kan skli

Waalaikumussalam.boleh je tny,xd masalah

Boleh je klu awk tanya n minta ☺☺

Bg je sis.. Sis ty je dktr akn gtau

Boleh...ok je