Cek gender baby kat kk

Salam mommy semua,awal bulan 11 ni saya ade appoinment kat kk utk scan 20 weeks punya ..doc akan bgitau gender baby kita skali tak ?20 weeks dah bleh nmpak kan gender dia ?#ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Kk Awal Pregnant 8 minggu jer dia scan .Last week Sy suda 21 weeks ..Ade appointment kat kk ..Nurse ckp nanti doctor Akan scan ye mummy .Sy pun happy .last Jupa Doctor.Doctor x scan .I Tny . Doctor Today Got Scan Ha .Dia ckp Today No Scan 😭So sad I pun Biar Jer .Nanti Sy Ade Appointment kat hospital ppum 30/10 utk Details Scan ..so I tunggu je utk date

Boleh je kalau awak nk tahu. Nnt tanya je doktor tu. Ada doktor yg biasa die akan diam x bgtau, tp kalau tanya die akan bgtau sahaja. Ada doktor yg kadang2 die akan tanya, dah tahu jantina baby ke... Jgn berat mulut kalau dgn doktor nie.