Mengigau, bercakap, atau menangis dalam tidur.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera mummy2 semua. Sy nk tanya, siapa mcm sy tidur mlm skrg kerap je mengigau, berckp dlm tidur atau kdg2 menangis time tidur. Ia bukanlah mimpi yg buruk2..sian suami..waktu mlm dia kena bangunkan@tegur sy bila start berdrama dlm tidur. Risau ganggu waktu tidur dia jd xlena.. Apa ye punca nya? Sbb sy penat ke atau mcm mana? Btw sebelum ni xde mslh pun. Baru2 ni je jd cemni. Kandungan sy skrg 29week~ minta pendapat semua ape punca dan apa perlu sy buat utk atasi mslh ni. Tq in advance ?

1 Balas

Waalaikumussalam. Sy macam awk jugak tidur asyik ngigau je. Tapi memang dari sebelum kahwin jenis tidur kuat ngigau. Kejap2 gelak, pastu tetiba macam menangis merengek2. Dengkur lagi jangan cerita laa. Tapi tak tahu nak buat mcm mana. Tapi memang selalu mimpi bukan2.