Anak kerap menangis kejap waktu tidur

Baby sy 5 bulan tidur x berbedung dah since 3 bulan.. sebelum ni elok je Bole tidur sampai esok hari tapi akhir2 ni dia kerap terjaga Dari tidur dan menangis tiba2. Sy bagi susu dia x nak.. letak puting baru senyap.. tp benda ni dia terjaga dlm 3-4 kali dlm 1 mlm.. asal nangis je sy bagi je puting.. mami2 lain Ada x mcm baby sy?? Normal ke?? Tidur sy agak terganggu sbb ank menangis waktu malam dlm 3-4 kali setiap malam…

1 Balas

ye anak sye pun mcm nie.. dlu 3 bln, mlm x bgn mnyusu.. ble 4 bln n 5 bln bgn nak susu.. kdg mnum sikit je pas tu tdo blek.. klu nanges tu kne pjuk2 kejap pas tu tdo blek..