JENIS SUSU

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Saya sekarang baru 9 weeks pregnant dan first time. Saya nak minta pendapat ibu-ibu yang berpengalaman, boleh tak kalau saya consume susu yang siap dibancuh dalam kotak contoh brand dutch lady instead of susu formula contoh brand anmum, enfamama, frisomum n etc? Terima kasih semua ?

16 Balas

Saya suka minum susu segar. Alhamdulillah saya mmg tak ada masalah untuk telan apa2 jenis susu. setakat ni paling saya suka susu farm fresh kurma tu. mahal sikit dr susu biasa tapi fresh milk kurang gula org kata. Kurma bagus bagi tenaga. Mana2 susu pun boleh sis asalkan sis dpt telan. Jangan minum susu pekat tin yg buat teh tarik tu je dah la hehe

5y ago

Alhamdulillah untungnya sis bole minum semua jenis susu. Seronok saya baca. Hihi. Saya dah request sample. Dah cuba. Tapi saya tak boleh telan susu putih nampaknye. Kena susu berperisa. Hmmmmmm.