Perbezaan susu formula

Hai mummies. Baby saya 11 bulan, sekarang minum susu anmum. Cuma nak tanya saja ya, sama ada ada kah perbezaan dari segi nutrisi untuk brand susu formula yang berbeza. Contoh formula yang lebih murah seperti dutch lady/dugro, ada kah perbezaan dengan susu yang lebih mahal seperti anmum/Similac/etc? Sebab terfikir untuk kurangkan kos perbelanjaan susu. Thank you mummies sebab ambil masa untuk reply. #firsttimemom #advicemommies #ingintahu #naktanya

1 Balas

bg sy sekadar jenama. dan mungkin dari segi sukatan bahan. bg sy tak kisah susu tu mahal ke tak, janji perut ank sy blh terima. so far..under 1y sy beri anmumlac, lps tu sy tukar dutch lady 123