JENIS SUSU

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Saya sekarang baru 9 weeks pregnant dan first time. Saya nak minta pendapat ibu-ibu yang berpengalaman, boleh tak kalau saya consume susu yang siap dibancuh dalam kotak contoh brand dutch lady instead of susu formula contoh brand anmum, enfamama, frisomum n etc? Terima kasih semua ?

16 Balas

Sy minum Anmum Jee.. tapi next nak tukar farm fresh kurma

5y ago

Sy pulak awal x mual muntah2 ni dah masuk semester kedua muntah2 asal minum susu Jee muntah nurse suruh try farm fresh kurma ..

Boleh je... Beli fresh milk... Yg tu kandungan gula xtggi

5y ago

Baik sis! Tq hehe

Saya minum susu fearnleaf family anak punye haha sedap

5y ago

Saya mnum yg plain je,dekat speedmart byk jual 😀😀prnah try sample similac mum,huh tak sedap.anmum ok la ckit.janji mnum susu kann

Walaikumsalam saya minum susu annum

Waalaikumussalam. Boleh je takde masalah.

5y ago

Hehehehe tq awak!

Wasalam..saya minum anmum