JENIS SUSU

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Saya sekarang baru 9 weeks pregnant dan first time. Saya nak minta pendapat ibu-ibu yang berpengalaman, boleh tak kalau saya consume susu yang siap dibancuh dalam kotak contoh brand dutch lady instead of susu formula contoh brand anmum, enfamama, frisomum n etc? Terima kasih semua ?

16 Balas

Sy pun minum susu kotak jew..tp susu yg fresh milk aje..kalau yg lain manis

5y ago

Hahaha..sedap tuh mmg sedap..boleh je nak minum tp dlm kuantiti yg sikit jew