PERTANYAAN BERKAITAN PERSENYAWAAN

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera. Ada tak ibu2 disini alami perkara ini.. Suami tidak lepaskan sperma di dalam, hanya diluar sj. Tp bila period dh x dtg sy dh jd x sedap hati. So sy check guna pregnancy test dan disitu naik 2 line means mengandung. Sy beli alat sampai 2 sbb x percaya yg pregnant.. Memg possibility tu tinggi ke even lepas di luar??? Ada sesiapa ibu2 yg mengalami x mcm sy???

PERTANYAAN BERKAITAN PERSENYAWAAN
11 Balas

buang luar pun tetap boleh lekat, selagi ada cecair yg boleh sperm berenang terutama masa hari subur so 99% tetap boleh pregnant. jadi klau nak guna kaedah "merancang" sendiri tetap kena ada ilmu. bukan asal buang luar sudah 🤭🤭🤭

3y ago

Tu la.. Husband pun ada lepas keluar cpt2 tp mungkin ada silap kt mana2 so x pa la rezeki sy.. Benda dh jd..