MUNTAH

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera para ibu. Saya 8w pregnant. Badan saya penat sgt. Nasi mmg tak dapat nak makan. Makan je muntah. Tapi kalau tak makan nasi, badan sy terus tak larat. Sekarang sy makan mee and oat sahaja. Kadang2 muntah jgk tapi xbnyk. Adakah elok utk kandungan baby mcm tu. Ada suggestions nk makan ape2 lagi x ?

1 Balas

Mkn buah sis. Sy pun tak lalu sgt dgn nasi. Sy mkn betik, delima, apple hijau, tembikai.