KANDUNGAN 6 WEEKS

Salam.. kandungan baru 6 week 4 day kalau ikut kiraan.. so far, belum pergi scan lagi. Baru cek sendiri Upt dkt rumah. Dah berapa harini, perut rasa tak sedap je. Kadang2 rasa macam memulas, kadang2 rasa macam angin. Lepastu rasa nak muntah, tapi x muntah. Nak makan nasi, tapi tak selera nak makan nasi. Tapi paksa kan diri, makan jugak.. yang perut sakit tu, normal ke kalau awal2 kehamilan ni?? #ingintahu

1 Balas

Ada ramai jugak yg experience sakit perut mcm tu. Mungkin sbb angin. Makan mcm biasa kan? Tp kalau risau sgt, rasa pelik sgt sakit perut tu (ikut naluri) boleh refer doktor terus ya