sunday ?

Assalamualaikum dan hai ibu2 dan bakal ibu.. semoga hari ini semua nya sihat2 dan baby sihat2 selalu ? saya tengah mengandung 31 weeks, korang pulak?

63 Balas

Waalaikumsalam..saya dh 40weeks..tngu masa je ni..anak pertama smpai ke3,semua awal dripada due..yg no 4 ni je,nk manja2 dgn ummi,x nk keluar lagi..hehe

5y ago

moga dipermudahkan urusan sis.. lagi nak manja2 tu sis hehe, lagi nk bagi ibu rasa pergerakan nya

waalaikumsalam..hai ibu².. alhamdulillah.. sy da masok 8 mggu..doakan sy ye..😁 moga ibu² yg lain diberikan kekuatan dan sentiasa dilindungi Allah..

5y ago

Aamiin Jazakumullahu Khairan

Wsalam dear.sma smoga dpermudah mn sgala urusan serta baby n ibu nya sihat selalu.sy 26 week dh..bln 9 uisyhh 1st baby .mcm2 feeling..

5y ago

jaga diri baik2 ye sis.. sy pun sma 1st baby 😊 harap ibu n baby sihat2 je slalu

wassalam hye.. sye dh 35w3d🤗 malam kerap terbangun dh skg huhu sakit pinggang n xselesa tido😅 bby aktif malam👶🏻

5y ago

sy pun dh kerap terbangun mlm sbb asyik nak terkencing.. nak tido kena cari posisi yg betul2 selesa.. harap ibu n baby sihat2 je slalu 😊

Wsalam...ni kandungan yg ke4 sya.br berusia 9 minggu..doakan semuanya selamat ya..

Moga dipermudahkan ya sis..saya bersalin awal tahun ritu..#makanaklima 💞

Feeling so happy for you =) may you have a smooth pregnancy and delivery!

waalaikumussalam..aamiin..in sha Allah..alhamdulillah, sy 38w 1d 😊

5y ago

tu la..dah mula rasa mcm2 dah ni..hehe..aamiin..in sha Allah..same goes to u mommy 😘

29w4d..tp skt tul ari2... Naper eh?blh ibu2 share x sape2 yg tau

5y ago

Aah.. Skt kdg2 jer.. Kdg2 x la truk sgt.. Tp tu la ari nie penat kot atau bdn or baby dah berat. Camne eh nak ok kan skt nie.. Nak jln pun skrg mcm penguin jer coz skt

38 week 5 days.. waiting the time to give hirth 😘

5y ago

Ya sis.. tunggu hari.. tkaut sakit ot tempat kerja je ni... Anak 1st xde pengalaman lg.